VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED IDAG?


Dennis Svensson Maskin & Fordonsservice AB är återförsäljare av ett antal starka varumärken. Det innebär att vår verkstad

fungerar som tillverkarens förlängda arm och att våra

servicetekniker är varumärkesutbildade med tillgång till

specialverktyg och teknisk support från tillverkaren.

TJÄNSTER VI ERBJUDER

Framvagnsinställning, fältservice, serviceavtal, småmaskiner, verkstad, reservdelar, tillverkning av hydraulslang samt butik m.m.


På Dennis Maskin erbjuder vi ett flexibelt och individuellt serviceavtal för just din maskin och dina önskemål. På Dennis Maskin är serviceavtal så mycket mer än bara ett kontrakt. De innehåller fördelaktiga paket för att få maximal lönsamhet från din lastbil, lantbruksmaskin eller anläggningsmaskin.

Framvagnsinställning


Låt oss gå rakt på sak.


Tunga fordon med perfekt inställda hjul, axlar och ramar rullar lättare, säkrare och mer ekonomiskt.

Vi justerar och optimerar samtliga hjulvinklar som inverkar på körförmåga, däck samt bränsleekonomi.

Fältservice


Undvik oförutsedda reparationskostnader, skydda ditt  företags kassaflöde och håll igång din maskin med en  rad reparations- och servicealternativ. Minimera  driftstopp så att din maskin kan prestera till sin högsta  potential – DENNIS MASKINS skickliga servicetekniker  finns alltid i närheten med 2 st välutrustade servicebilar.

Serviceavtal


På Dennis Maskin erbjuder vi ett flexibelt och individuellt  serviceavtal för just din maskin och dina önskemål. På  Dennis Maskin är serviceavtal så mycket mer än bara ett kontrakt. De innehåller fördelaktiga paket för att få  maximal lönsamhet från din lastbil, lantbruksmaskin eller anläggningsmaskin.

Småmaskiner


Det här lovar vi. Oavsett om du ska ut i skogen och jobba eller fixa i trädgården så har vi  kunskapen och produkterna för dig.

Hos oss hittar du maskinerna, prylarna och lösningarna som funkar i ditt liv. Allt för att du ska få en så effektiv och enkel arbetssituation som möjligt.

Verkstad


I vår verkstad möter ni rutinerade servicetekniker som har en bred spetskompetens för alla våra varumärken så som Scania, Volvo, Iveco samt MAN.Reservdelar


Få snabb och enkel tillgång till vårt omfattande utbud av högkvalitativa delar och produkter inom lantbruk, skog och entreprenad samt lastbilar i vår butik. Du får enkelt hjälp att hitta rätt reservdelar för att minimera stilleståndet. Vi erbjuder bl.a. originaldelar till Valtra, Iveco, Volvo och Scania.

Tillverkning av hydraulslangar


Välkommen till oss när du behöver hjälp med hydraulikslang,  industrislang, kopplingar, pneumatik. I vår butik finner ni ett brett  sortiment från Amab Hydraul samt Trelleborg.

Butik


Hos oss hittar du maskinerna, prylarna och lösningarna som funkar i ditt liv. Allt för att du ska få en så effektiv och enkel arbetssituation som möjligt.